Vi kan vår sak

När du anlitar oss på Expoma så får du inte bara en monterbyggare. Du får hundratals år utav erfarenhet inom monterbyggnation och support och stöd hela vägen fram tills dess att mässan startar. Vi vet att service till våra kunder är det allra viktigaste som finns.

Vårt goda rykte

Att bygga upp ett gott ett rykte kan ta tid men kan raseras fort. Vårt har bestått år efter år. Med nära samarbete gentemot kund och utlovade leveranser bibehåller vi det.

Våra tjänster

Vår verksamhet liksom vårt kunnande är stort. Tillsammans med din kunskap vad ni vill förmedla kan vi skapa en kreativ monter som passar er.

Våra lila byxor

Sedan mitten av 80-talet har vi på Expoma använt oss av lila profilkläder. Med  hjälp av våra lila byxor  har vi stuckit  ut från alla monterbyggare runt om i världen och är kända på flera mässanläggningar som “de med dem lila byxorna”.

Montrar vi skapat

Nedan ser du ett axplock utav de montrar vi skapat, vi arbetar tight tillsammans med kund för att kunna skapa en monter där företagets budskap når fram på mässan för att i slutändan generera leads som leder till ökad försäljning.