Ett fullserviceföretag för mässor

Expoma Reklam AB är ett fullserviceföretag för mässor och utställningar samt också ett av Sveriges äldsta inom mässbranschen – etablerat 1963. Vi är 10 anställda och omsätter ca 17 milj.kr per år med uppdrag både i Sverige och internationellt.

Vi hjälper er med idé, design, 3D-ritningar, projektledning, produktion, byggnation och demontering. Transporter till och från mässan ingår också i vår service samt inlagring av gods mellan mässorna. Vi utför även totalarrangemang av mässor på flera orter i Sverige.

I vår affärsidé ingår att vi vill samarbeta med våra kunder under en längre tid. Detta ställer naturligtvis krav på oss. Vi tycker att vi lyckats med detta då vi samarbetat med några av våra kunder i över 40 år!

Som fullservice-företag finns i vårt lager allt som behövs till en mässmonter. Belysning, möbler, golvbeläggningar, aluminium-profilsystem för bl.a. byggnation av tvåvåningsmontrar etc. I våra lokaler på över 2 600 kvm, belägna i Viared Borås, sker all framställning av montermaterial. Här finns ateljé, snickeri, måleri, lager samt text- och bildateljé.

Vi är också återförsäljare av Expolinc, portabla display- och utställningssystem.