Expoma Reklam i Borås AB blev nästan 60 år. Nu återuppstår vi i ny skepnad…

Mars 2020, Covid-19 :s framfart lamslog en hel värld på ett närmast overkligt sätt, efter en riktigt stark vår med mängder av roliga uppdrag och fantastiskt spännande framtida projekt i malpåsen så tog allt slut över en natt, en hel värld stängde ner.

Ett riktigt tufft år har nu passerat och precis som dom flesta andra så hoppas vi nu att vaccinationerna tar fart och resulterar i att man åter ska få skaka hand med varandra och kunna krama om sina gamla, nära och kära igen.

Det känns som möten med andra människor kommer vara viktigare än någonsin. Det finns en tid efter armbågshälsande och munskydd, när den tiden kommer så finns vi åter här för att hjälpa er med era mässframträdanden.

Det sitter i väggarna brukar man säga, men i vårt fall så sitter det i vårt fantastiska team av monterbyggare och projektledare som arbetat sida vid sida under så många år.

Say Hello till…

Hello Exhibition Scandinavia AB

Vi har utrustningen, möblerna, spotlights, tross, väggar, snickeri och lackbox, kort och gott, vi har allt som ni behöver för ert nästa mässframträdande. Utöver det materiella så har vi även massor av års branschkunskap, en vilja av att hjälpa till och framför allt en vilja av att skapa.

Välkomna till vår nya hemsida! Vi ser framemot att höra från er!